طعم این کوکیها بینظیر است. بلغور جو دوسر در کنار کوکی کرهای ترکیب فوق العاده خوش طعم و در عین حال سالمی را بوجود آوردهاند. از این کوکیها به عنوان میان وعده در کنار چای یا قهوه و حتی وعده قبل تمرین میتوانید استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
پروتئین وی(ترجیحا طعم کوکی)، ۱ پیمانه
آرد کیک پزی، ۶ قاشق غذاخوری (اگر ممکن بود از آرد نارگیل استفاده کنید)
اِستِویا، ۳/۴ قاشق غذاخوری
جوش شیرین، ۱/۴ قاشق غذاخوری
کرده بادام زمینی یا بادام هندی، ۱/۴ قاشق غذاخوری (ترجیحا کره بادام هندی)
سفیده تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوری
شیره افرا،خرما یا انگور، ۱ قاشق غذاخوری (ترجیحا شیره افرا بدون شکر اضافی)
عصاره وانیل، ۱/۴ قاشق غذاخوری
نمک، ۱/۴ قاشق غذاخوری
دارچین، ۱/۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) گرم کنید.
۲. مواد خشک را در یک کاسه با همزن کاملا مخلوط کنید.
۳. مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر به دست آید. در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید تا به بافت بهتری برسید.
۴. یک کاغذ کیک پزی را روی سینی فر قرار داده و روی آن را با اسپری یا قلم مخصوص به مقدار خیلی کم چرب کنید. خمیر را به صورت گلولههای ۲.۵ سانتیمتری بغلطانید و روی سینی فر با فاصله حدود ۵ سانتیمتر از هم قرار دهید.
۵. با استفاده از پشت چنگال، گلولههای خمیر را صاف کنید تا به شکل کوکی درآیند، سپس مقدار کمی پودر قند و دارچین روی آنها بپاشید.
۶. کوکی ها را به مدت ۶ الی ۸ دقیقه بپزید تا لبه آنها ترد شود و مرکز آن هنوز مقداری نرم باشد. سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کوکیها خنک شوند.
۷. نوش جان!